Website Ontwerp

Novatrix is een dynamisch internetbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve en technisch hoogwaardige interactieve websites op maat. Een evenwichtige balans tussen beeld en informatie is cruciaal voor elke succesvolle website. Novatrix ontwerpt uw website-project tot een perfecte mix van creatief dynamische design-elementen, een heldere navigatiestructuur en een hoogwaardige content.
Lees meer...
 
 
  Grafisch Ontwerp

Novatrix biedt u een oplossing voor uw grafische vraagstukken tegen een aantrekkelijke prijs. Creatief design vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur, richting en herkenbaarheid aan uw bedrijf. Kortom het verschaft u een identiteit welke ondersteuning geeft aan uw doelstellingen en visie.
Lees meer...
 
 
  Uw posities in Google

Het internet telt momenteel miljoenen webpagina’s. Google is dan ook onmisbaar om internetgebruikers te helpen de informatie te vinden die hen interesseert. Bij het promoten van een website vormt een hoogwaardige optimalisatie & positionering de sleutel voor succes. Uw site dient gepositioneerd te worden, zodat mensen die op zoek zijn naar uw soort activiteiten u ook gemakkelijk kunnen vinden.
Lees meer...
 
 
  Sociale Media & E-mail marketing

Uw klanten en prospects zijn in grote getale te vinden op social media zoals Facebook, Twitter, Linked In,.... Zoek ze dus op daar waar zij zich al vertrouwd voelen. Social Media marketing is zeer voordelig en kan bij goed gebruik snel uw naamsbekendheid vergroten, uw reputatie verbeteren en de loyaliteit van uw doelgroep verhogen.
Lees meer...
 
 
  Domeinnamen en webhosting

Een eigen domeinnaam is een essentiële voorwaarde voor een professionele uitstraling op het web.
Een domeinnaam is uw eigen adres op het internet. Dit adres kan u gebruiken om uw eigen website op te zetten en voor het ontvangen van e-mail. 
Novatrix is reseller van domeinnamen, en registreert / beheert voor u de domeinnaam van uw keuze.
Webhosting of webruimte : elke website draait op een server. Deze server host de website, zorgt dat deze online is. Het is belangrijk dat deze server goed beveiligd is, zodat onbekenden geen toegang krijgen en dat de server betrouwbaar is, zodat uw website dag en nacht in de lucht is.
Lees meer...
 
Contacteer Novatrix
Offerlaan 232 | 9000 Gent

Tel. : 0486 12 36 06 | Dejonckheere Hans
E-mail : info@novatrix.be

  GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
   Meer over Novatrix

Referenties
Health Mate Infrarood Sauna'sMieke Interieur


 

 
 


Contacteer Novatrix

Offerlaan 232 | 9000 Gent
Tel. : 0486 12 36 06 
E-mail : info@novatrix.be

BTW. BE 0645.491.646 | Disclaimer & Privacy Policy